Meeting Design

Er bestaan ontwerpers van tuinen, auto’s, kleding, en interieurs. Sinds kort bestaan er ook Meeting Designers: ontwerpers van bijeenkomsten. Designed to Meet ontwerpt bijeenkomsten.

Eén van onze partners schreef het boek “Into the Heart of Meetings”, dat dit vak beschrijft. Een nieuw vak. Een vak dat bestaansrecht heeft in een wereld waar veel tijd en geld wordt besteed aan het houden van meetings. Velen daarvan op basis van een agenda en de klok. Bij Meeting Design is de basis evenwel effectiviteit, resultaat, energie en bezieling.

Ontwerp van bijeenkomsten

Designed to Meet geeft bijeenkomsten vorm die er toe doen, door inhoud en vorm zo te combineren dat een betekenisvolle ervaring ontstaat. Niet gebonden aan bepaalde leveranciers, of een bepaalde branche zijn de ontworpen programma’s steeds weer fris.

Designed to Meet vindt dat een bijeenkomst geslaagd is als deelnemers na afloop, terug in de normale wereld, een verschil kunnen maken. Terug op de werkplek kan de investering die in tijd en geld is gedaan worden terugverdiend. En dat moet ook. Resultaat is de sleutel, amusement is bijzaak. Deze gedachte is in ieder ontwerp en in iedere vorm van facilitering en moderatie van programma’s duidelijk terug te vinden.